Transformatie kantoor tot Holiday Inn Express Den Haag

Holiday Inn Express Den Haag

Een transformatie op loopafstand van het Binnenhof

In opdracht van TVGH Budget Randstad II B.V. heeft De Nieuwe Norm een leegstaand kantoor van in totaal vijf verdiepingen, 4.295 m2 bvo, in hartje Den Haag gerenoveerd tot hotel. Den Haag zal een Holiday Inn Express rijker worden op nog geen 50 meter van het Binnenhof en direct gelegen aan Het Plein.

Uitvoering

Plaats
Den Haag
Locatie
Lange Houtstraat
Omvang
119 kamers
Klant
TVHG Budget Randstad II

De Nieuwe Norm neemt in deze het sloopwerk en het totale inbouwpakket voor haar rekening met een totaal van 119 kamers. Het driesterrenhotel zal met een seriematige aanpak en een bouwsnelheid van 12 kamers per week worden opgeleverd. Behoudens de snelheid is het logistiek een uitdaging, bruisend Den Haag kan immers niet gestoord worden. Overleg met instanties als Gemeente en verkeersinspecteurs is dan ook veelvuldig gebeurd om alle leveringen met groot transport tot een goed einde te brengen.

De planning van het project is gezamenlijk tot stand gekomen met behulp van een zogenaamde “Leanplanning”. Dit is een manier van samenwerken om verspilling tegen te gaan en om op een juiste effectieve wijze samen te werken en werkzaamheden in te plannen.

Transformatie kantoor tot Holiday Inn Express Den Haag : HIEX Den Haag
Transformatie kantoor tot Holiday Inn Express Den Haag :   HIEX Den Haag
Transformatie kantoor tot Holiday Inn Express Den Haag : HIEX Den Haag
Transformatie kantoor tot Holiday Inn Express Den Haag :   HIEX Den Haag