Zelfstandig Uitvoerder transformatie (40 uur)

Zelfstandig Uitvoerder transformatie(40 uur)

Als uitvoerder zal je gemoeid zijn met de realisatie van transformatieprojecten. Kwaliteit en veiligheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Je bewaakt de planning, waarbij je minimaal zes weken vooruit weet te plannen. Geeft leiding aan de vaklieden van De Nieuwe Norm en aan de vakmensen van alle aanwezige partijen op de bouw. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de aan jouw toegewezen projecten worden gerealiseerd zoals van te voren samen bepaald. Het voorbereidende werk vertaal jij door op de bouwlocatie. Dit doe je rekening houdend met de kwaliteit, kwantiteit en efficiency. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde eindproduct en en streeft er samen met je team naar om de beste partner te zijn voor onze klant.


Wie zoeken wij?
Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond en minimaal HBO denk- en werkniveau. Als uitvoerder ga je zelfstandig te werk en ben je communicatief vaardig. Plannen, afspraken maken en bewaken zijn jouw sterke kanten. Je voelt je thuis op de bouwplaats waar deadlines aan de orde van de dag zijn.

Gedurende minimaal 5 jaar heb je ervaring opgedaan als zelfstandig uitvoerder in woning- en of utiliteitsbouw. Ervaring met bestaande bouw en transformatieprojecten is een pre. 

Tot slot, je hebt een rijbewijs B en kennis van relevante software. 


Wat bieden we jou?
Een veelzijdige baan in een gemotiveerd en hecht team op gave bouwlocaties, met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling.


En nu?

Stuur een email, inclusief je curriculum vitae, met een korte motivatie waarom we jou moeten kiezen voor deze functie naar: marloes.roodenrijs@denieuwenorm.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Marloes Roodenrijs (p&o) via telefoonnummer 010 303 36 01.