Onze Domeinen

De Nieuwe Norm geeft bestaand vastgoed opnieuw vorm, in zowel het zakelijke als het sociale segment. We werken in de domeinen zorg, commercieel, zakelijk en sociaal aan transformatie, renovatie, verduurzaming en planmatig onderhoud.

Zakelijk

Breng jouw bestaande zakelijke vastgoed met ons opnieuw in vorm. We verduurzamen, vergroten het comfort en verbeteren de aantrekkingskracht van de werkplek, zodat het gebouw verhuurd blijft of wordt en blijvend rendeert.

Sociaal

Breng jouw bestaande sociale vastgoed met ons opnieuw in vorm, van onbewoonde renovatie naar onderhoud en verduurzaming in bewoonde staat. Met jouw wensen in ons hoofd en bewoners in ons hart.

Zorg

Breng jouw bestaande zorggebouw(en) met ons opnieuw in vorm. Met onze slimme aanpak renoveren en transformeren we zorgvastgoed, van oude naar nieuwe zorg. Naar de juiste zorg op de juiste plek.

Commercieel

Breng jouw bestaande commerciële vastgoed met ons opnieuw in vorm. We vernieuwen zonder het oog op jouw rendement te verliezen. We renoveren met behoud van de functie of transformeren juist naar een nieuwe functie.

Opnieuw vorm in jouw project?

Heb je vragen, wil je ons advies of een voorstel om samen te werken aan jouw project? Neem contact op met aannemersbedrijf De Nieuwe Norm.