Vastgoed opnieuw in vorm

Elk gebouw raakt vroeg of laat uit vorm. Dan kan het beter. Veiliger. Duurzamer. Gezonder. Mooier. Efficiënter. Elk gebouw verdient het om in zijn beste vorm te zijn voor bewoners, gebruikers, gasten, medewerkers of cliënten. De Nieuwe Norm geeft bestaand vastgoed opnieuw vorm. Van zakelijk tot zorg, van commercieel tot sociaal.

Aannemersbedrijf De Nieuwe Norm is op 1 januari 2012 ontstaan uit een fusie van twee ASVB-bedrijven: Dickhoff-Spindler uit Rotterdam en Waal Onderhoud & Renovatie uit Vlaardingen. Beide bedrijven lagen hemelsbreed dicht bij elkaar en besloten hun krachten te bundelen, om samen klanten nog beter te bedienen. 

De Nieuwe Norm is actief in de bestaande gebouwde omgeving en draagt met passie bij aan het verlengen van de levensduur van gebouwen. Een gebouw slopen ziet De Nieuwe Norm, als het ook te voorkomen valt, liever niet. Bestaande  gebouwen geven namelijk een uniek karakter aan een buurt, wijk en omgeving. Ook heeft het verbeteren en hergebruiken van wat er al staat minder impact op het milieu. De Nieuwe Norm kijkt naar hoe het wel kan. Samen maken we onze norm, de nieuwe norm.

De Nieuwe Norm maakt deel uit van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB), een sterk netwerk van 23 innovatieve ondernemingen in bouw en vastgoed. ASVB zorgt voor een solide fundament, de inbreng van een breed netwerk, gezamenlijke inkoop en de ontwikkeling van talent in de organisaties.

In vorm sinds 2012

Altijd in vorm voor verandering

Hoe groter en wilder iets groeit, hoe sneller het uit vorm raakt. Daarom wil De Nieuwe Norm niet de grootste zijn, wel de beste. Met focus op de menselijke maat. We zijn in vorm doordat we focus hebben en behouden. We doen waar we goed in zijn. Analyse, planontwikkeling en uitvoering. We schakelen zonder onnodige schakels. We houden een project van begin tot eind in eigen hand. Zo blijven we in vorm, en dat merken onze opdrachtgevers, bewoners en gebruikers. Met sommige opdrachtgevers werken we zelfs al meer dan 30 jaar samen.

Het vastgoed van nu moet verantwoorder, duurzamer, natuur-inclusiever en socialer. Het is tijd voor De Nieuwe Norm. Want vastgoed gaat niet alleen over stenen. Mensen geven vastgoed waarde. Daarom zoekt De Nieuwe Norm altijd en alleen naar de meerwaarde voor de mens én voor het milieu. Met aandacht en inlevingsvermogen. Met gevoel voor de omgeving en met goede communicatie. We luisteren. We investeren in draagvlak. We werken netjes. Want we weten dat complexe projecten zo slagen, dat we bewoners zo blij maken en dat jij zo een nieuwe voorsprong neemt.

De Nieuwe Aanpak
in vastgoed

Wij werken bij De Nieuwe Norm

Rachid Ouled Said
Timmerman

Rachid Ouled Said, een rustige sociale timmerman met een 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit. Actief in renovatie en transformatie, vindt voldoening in samenwerking en werkt al 18+ jaar bij DNN. Naast werk, brengt hij graag tijd door met zijn gezin. Zijn kracht? Goed met mensen overweg kunnen en trouw blijven aan waar hij goed in is.

Arnoud Padmos
Werkvoorbereider

Arnoud Padmos, onze bevlogen Werkvoorbereider, werkt met enthousiasme aan nieuwe projecten. In de bouw gestart als leerling timmerman, weet hij als geen ander wat nodig is om projecten te realiseren. Als meedenkende teamspeler streeft Arnoud naar positieve samenwerking en draagt hij bij aan het behoud van oude gebouwen, terwijl hij voor zijn gezin een goede werk-privé balans behoud.

Raman Khursheed
Jr. Werkvoorbereider

Raman Khursheed, Junior Werkvoorbereider, waardeert de veelzijdigheid van zijn functie en ondersteunt collega’s graag. Dit in combinatie met zijn leergierigheid maken dat hij zich snel ontwikkeld. Met een continue inzet en communicatieve vaardigheden draagt hij bij aan positieve teamomgevingen. Zijn toekomstvisie omvat kennisverbetering en collega-ondersteuning met succesvolle projecten tot gevolg.

Jurnest Virginie
Uitvoerder

Jurnest Virginie, onze rustige Uitvoerder, stuurt met zijn visualisatiekracht bouwprojecten aan. Geboren in Curaçao, tikte het topniveau van honkbal aan en nu succesvol en sportief in de Nederlandse bouw. Zijn waardevolste ervaring? Het zelfstandig opleveren van zijn eerste project. Toekomstvisie: geluk, werkplezier en succes in mooie projecten.

Luuk Stoop
Jr. Projectmanager Klant en Markt

Luuk Stoop, Junior Projectmanager Klant en Markt, onderscheidt zich met zijn aanstekelijke glimlach. Hij coördineert en legt verbinding tussen klanten en het bouwbedrijf. Zijn passie voor de gebouwde omgeving en interesse in renovatie brachten hem naar DNN. Luuk bevordert een positieve teamomgeving met heldere communicatie en betrokkenheid.

Marco Reidel
Projectleider

Marco Reidel, Projectleider bij DNN, onderscheidt zich door zijn ruime ervaring in nieuwbouw en transformatieprojecten. Hij haalt het beste in mensen naar boven en verbindt ze met elkaar. Marco stuurt samenwerking aan door het delen van expertise en zorgt voor een plezierige en veilige werkomgeving. Zijn toekomstvisie is bijdragen aan het realiseren van prachtige projecten.

Elmas Biskin
Administratief Medewerker

Elmas Biskin, onze gezellige Administratief Medewerker, straalt met haar lach en enthousiasme. Passie voor cijfers, voetbal en familie. Met een bedrijfseconomische achtergrond bij DNN terechtgekomen. Haar unieke kenmerk? Een warm en gezellig mens! Samenwerking binnen het team gaat haar uitstekend af. En in de toekomst? Hoopt ze vooral op gezondheid.

Mark Plaisier
Directeur

Mark Plaisier, Directeur, eindverantwoordelijke voor ontwikkeling en voorbereiding van projecten. Als ondernemer bouwt hij graag aan een organisatie en met name de ontwikkeling van mensen en teams. Daarbij vormt zijn commerciële drive de rode draad. Hij is een verbinder en weet met een team op een creatieve manier het verschil te maken. Als vader van twee kinderen behoud hij de balans tussen werk en privé en vormt het samen successen vieren en lol maken een belangrijk onderdeel van zijn leven.

Marius Sneep
Timmerman

Marius Sneep, onze joviale Timmerman, met zijn 20+ jaar ervaring begon hij bij Waal onderhoud & renovatie, de voorganger van DNN. Hij maakt van onze onderaannemers een hecht projectteam en zorgt dagelijks met bewoners voor een plaatselijk 'feestje' met behulp van zijn koffiezetapparaat in de werkbus.

Marloes Roodenrijs
Management Assistent

Marloes Roodenrijs, onze veelzijdige Management Assistent, voegt daadkracht en liefde toe aan ons team. Als spin in het web zorgt ze achter de schermen dat alles soepel verloopt. In haar vrije tijd geniet Marloes van gezinsmomenten, skiën en wandelen in de bergen. Haar toekomstvisie is simpelweg gelukkig blijven en een positieve bijdrage leveren aan het team, projecten, gezin en samenleving.

Danny den Breems
Projectleider

Danny den Breems, onze vrolijke volkszanger en Projectleider met 20+ jaar ervaring, kenmerkt zich door verantwoordelijkheid en effectieve communicatie. Met praktijkervaring en een teamgerichte aanpak streeft hij, met volledige focus op bewonerstevredenheid, naar een optimaal proces bij mooie projecten, zoals het succesvolle Debussyflat-project in Delft. Voor de toekomst hoopt Danny bij te dragen aan team-, gebruikers- en opdrachtgeversucces.

Dirk Dorrepaal
Bouwkundig medewerker

Dirk Dorrepaal, onze bouwkundig medewerker, is een raadgever met een knipoog. Plezier en gezond blijven staat centraal, met liefde voor muziek en rock & roll. Met zijn duidelijke aanwezigheid, is Dirk een waardevol sociaal teamlid en blijft hij gewoon doorgaan met zijn unieke bijdrage.

Arie-Jan Oversloot
Uitvoerder

Arie-Jan Oversloot, onze zeer sociale Uitvoerder, brengt rust en zorgvuldigheid in het bouwproces. Met ruim 15+ jaar ervaring bij DNN focust hij op verbinding met bewoners, van warme opnames tot en met oplevering. Zijn specialisatie, verbouwingen in bewoonde staat, maakt hem uniek. Als team streven we naar kennisdeling, zodat we onze bewoners ook in de toekomst optimale service kunnen bieden.

Ronald Grootendorst
Werkvoorbereider

Ronald Grootendorst, Werkvoorbereider, wordt door collega's gezien als een hardwerkende, behulpzame en serieuze professional. Zijn passie voor betrokkenheid en enthousiasme weerspiegelt zich zowel zakelijk als privé. Als spin in het web in het team streeft hij naar efficiëntie en teamwork. Zijn toekomstvisie omvat persoonlijke groei binnen een stabiele, lerende organisatie.

Rob Blokland
Financieel Manager

Rob Blokland, de precieze Financieel Manager, koestert zijn passie voor cijfers en Feyenoord. Met 41 jaar ervaring begon hij bij Dickhoff, hierna Dickhoff-Spindler, de voorganger van DNN. Zijn unieke kenmerk is zijn irritatie tegenover verzuimde afspraken en zijn kennis van ieder levenslied. Rob ziet teamwork en openheid als essentieel, met een focus op positieve jaarafsluitingen en financiële vooruitgang.

Jesse Treurniet
Planontwikkelaar

Jesse Treurniet, onze enthousiaste planontwikkelaar. Met zijn brede vakkennis en ervaring ziet hij kansen om van een uniek object een optimaal project te maken. Zijn favoriete werkervaring: het ontwerpen van het eerste duurzame parlementsgebouw in de Hoorn van Afrika. Jesse ziet de toekomst met een open blik tegemoet. Met zijn inlevingsvermogen weet hij anderen bij een project te betrekken en maakt zo nieuwe verhalen mogelijk.

Maarten Bak
Directeur

Maarten Bak, Directeur, eindverantwoordelijke voor engineering en realisatie bij DNN, is oprecht en gedreven met een achtergrond in de bouw van bijna 20 jaar. Hij waardeert openheid, respect en draagt bij aan positieve teamresultaten. Zijn toekomstvisie van DNN is er het meest plezierige bedrijf van te maken in zijn soort.

Lars de Kloe
Jr. Werkvoorbereider

Lars de Kloe, onze Junior Werkvoorbereider, valt op door zijn humor, leergierigheid en snelle computervaardigheden. Met een achtergrond in bouwkunde streeft hij naar persoonlijke groei. Hij draagt niet alleen bij aan DNN's succes, maar ook aan zijn eigen professionele ontwikkeling en de algehele groei van het bedrijf, omdat hij gelooft in samenwerking en gezamenlijk behalen van successen.

Rob Eier
Meewerkend Voorman

Rob Eier, onze zeer betrokken Meewerkend Voorman begon als leerling timmerman in 1982. Zijn passie is volop van het leven genieten. Hij is en blijft altijd betrokken en vindt het bevredigend om als team een mooi project te realiseren. Voor de toekomst hoopt Rob zijn steentje bij te dragen aan het bedrijf en zo mooie resultaten te blijven realiseren.

Rob Kersting
Sr. Planontwikkelaar

Rob Kersting, Senior Planontwikkelaar bij DNN, heeft een passie voor het optimaliseren van bestaande planontwikkelingen. Nauw betrokken zijn bij projecten en deze beter maken met vindingrijke oplossingen geeft hem de meeste voldoening. Met trots kijkt hij terug op een geslaagde transformatie van kantoor naar boetiekhotel. Voor de toekomst kijkt hij er naar uit om met zijn ervaring bij te dragen aan nog meer prachtige transformatieprojecten bij De Nieuwe Norm.

Claudia Brummelkamp
Project Assistent

Claudia Brummelkamp, onze Project Assistent, straalt verantwoordelijkheid, vrolijkheid, sociale betrokkenheid en betrouwbaarheid uit. Met ruim 30+ jaar administratieve ervaring draagt ze haar steentje bij aan De Nieuwe Norm. Deze Rotterdamse houdt van muziek, krachtsport en heeft ook een spiritueel randje en draagt in haar rol bij aan een positieve teamomgeving.

 

Andie Roodbol
Timmerman

Andie Roodbol, onze enthousiaste Timmerman, brengt dynamiek in het team. Altijd in voor een praatje, waarbij hij al zijn collega’s in de maling neemt. Na 44 jaar blijft hij met plezier zijn werk doen, met als doel om bewoners tevreden te maken met zijn werk. Privé streeft hij naar gezondheid en het genieten van zijn gezin en kleinkinderen.

Wim Klooster
Projectleider

Wim Klooster, Projectleider Industrie, wordt door collega's gewaardeerd voor zijn verbindende rol en de dynamiek die hij brengt. Met een achtergrond in Civiele Techniek deelt hij zijn passie voor techniek. Zijn waardevolste ervaring omvat succesvolle bouwteamprojecten en zijn toekomstvisie omvat het delen en overdragen van kennis en ervaring.

Jan van Biezen
Timmerman

Jan van Biezen, onze praatgrage Timmerman en ‘brombeer’, knapt graag oude panden op en heeft een passie voor oude auto's en motoren. Jan zoekt actief naar oplossingen en waardeert respectvol teamwork, zowel onder collega's als met klanten. Zijn favoriete projecten zijn de transformaties De Vriesstraat in Oud-Beijerland en Mariënhaven in Warmond. Jan hoopt gezond te blijven en nog vele mooie projecten te kunnen realiseren.

Joep Grooten
Projectleider

Joep Grooten, motorliefhebber en Projectleider, geeft leiding aan diverse bouwfacetten. Met passie voor uitdagende projecten en een achtergrond in restauratie en renovatie, biedt Joep snel oplossingen en bevordert een positieve sfeer in het team bij DNN. Zijn toekomstvisie is om bij te dragen aan een stabiel en groeiend bedrijf.

Opnieuw vorm in jouw project?

Heb je vragen, wil je ons advies of een voorstel om samen te werken aan jouw project? Neem contact op met aannemersbedrijf De Nieuwe Norm.