We zijn een Rotterdams bedrijf, eerlijk en recht-door-zee

De Nieuwe Norm is een middelgroot Rotterdams bedrijf gevormd door een hecht team van mensen die plezier, eerlijkheid en daadkracht hoog in het vaandel hebben staan. Samen willen we niet de grootste worden, maar wel de beste!

Onze focus is onze kracht

Onze focus is onze kracht

De kracht van De Nieuwe Norm ligt in onze focus: we doen alleen waar we goed in zijn, de rest doen we niet.

Ons gedreven team houdt een project van begin tot eind in eigen hand. Onze groeiende expertise zorgt ervoor dat we steeds meer problemen al in het voortraject tackelen en onze werkprocessen voortdurend verbeteren.

We zijn een Rotterdams bedrijf, eerlijk en recht-door-zee. Dat onze klanten dat waarderen blijkt uit de vele langdurige vertrouwensrelaties met klanten.

Alles voor de klant, als één familie

Alles voor de klant, als één familie

Het team van De Nieuwe Norm bestaat uit dertig mensen die allemaal een grote betrokkenheid hebben bij onze klanten. Samen met onze collega’s ontwikkelen en bouwen we projecten die passen bij de vraag van de gebruiker.

We hebben een hands-on mentaliteit, waarin iedereen àlles doet voor de klant. Een andere focus is er niet: wat niet echt bijdraagt aan meerwaarde voor de klant, wordt uitbesteed. Deze focus geeft ons team richting en helderheid. 

Dankzij onze kop-staart aanpak kennen we elkaar goed en werken we nauw met elkaar samen. Dit resulteert in een bedrijf met een goed arbeidsethos. Dit is voor ons belangrijk, want wij willen dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat.


Vastgoedformule ASVB

Vastgoedformule ASVB

We werken volgens de vastgoedformule van de ASVB, een netwerkorganisatie van ondernemingen in de bouw en vastgoed.

Een effectieve bundeling van kennis, ervaring en inkoopvoordeel van ruim 23 bedrijven. Dit levert ons een enorm strategisch voordeel op.

Zo hebben we altijd de mogelijkheid om te sparren, toegang tot de juiste informatie en kunnen we kennis met elkaar delen.