Wat doet De Nieuwe Norm?

Bij De Nieuwe Norm geven we vastgoed een nieuwe toekomst. Dat doen we door bestaand vastgoed te transformeren en te renoveren. Onder het motto ‘Het nieuwe vastgoed staat er al’ kunnen we uw vastgoed transformeren naar een andere functie  of juist de levensduur van het vastgoed verlengen.

Analyse

Elke markt heeft een andere wens en dat vraagt om maatwerk. We gaan daarom in een vroeg stadium met u om de tafel om daarnaar te kijken. Wat zoekt u, wat wilt u en waar loopt u tegenaan? Wat is uw uiteindelijke doel voor dit pand? Waar kunnen we het verschil maken?

Klanten

Geen one size fits all, maar een secuur proces waarbij we diep inzoomen op uw wensen. Dat kan een systeem niet doen, het draait om persoonlijk contact: mensenwerk.

Daarom voeren we zo’n gesprek met verschillende personen van onze organisatie. Denk aan iemand van planontwikkeling, een uitvoeringsmanager en een projectleider. Alle ‘vlakken’ van onze organisatie gaan mee om te begrijpen hoe onze klant denkt. Zo houden we ook in de toekomst de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Planontwikkeling

Slopen vinden we kapitaalvernietiging. Oude of bijzondere panden geven namelijk een uniek karakter en energie aan de omgeving. Dat kunnen we niet zomaar verloren laten gaan. Vastgoed is geen ‘wegwerpproduct’.

Daarom gaan we altijd op zoek hoe we een pand een een nieuwe toekomst kunnen geven of de levensduur kunnen verlengen. Wij voegen nieuwe functies toe, creeëren door slimme indelingen meer vierkante meters, en optimaliseren en verduurzamen een pand.

Altijd met oog voor de nieuwste technieken, gecombineerd met onze vakkennis en creativiteit. Zien wij mogelijkheden in een transformatieontwikkeling, dan durven wij bij een opdrachtverstrekking de vastgoedeigenaren en beleggers een rendementsgarantie te geven. 

Uitvoering

Transformatie en renovatie is teamwork. Tijdens het hele traject blijft het complete team verantwoordelijk voor de werkzaamheden. Daarom blijven onze planvoorbereider en uitvoerder altijd aan elkaar verbonden. Tot de laatste steen.

Bij bestaand vastgoed moet je blijven anticiperen. In veel gevallen werken we op een postzegellocatie met weinig tot geen bouwplaats. Onze kernkwaliteit is logistiek, waarbij we samenwerken met vaste partners die gegarandeerd hun afspraken nakomen. Zo kunnen we onze energie maximaal besteden aan vooruitkijken en communiceren met alle betrokkenen.