Verleg je samen met ons de norm?

Werken bij een écht Rotterdams bedrijf met een passie voor duurzaam vastgoed. Klinkt goed? Dan is De Nieuwe Norm iets voor jou. 

De Nieuwe Norm is, door middel van samenwerking, gespecialiseerd in het realiseren van binnenstedelijke herontwikkelingen.

Wij brengen verschillende maar onderling afhankelijke klanten bij elkaar. Zo weten wij het beste rendement te creëren voor alle partijen. Wij analyseren, ontwikkelen, bouwen en onderhouden.

Onze mensen onderscheiden zich door intern ondernemerschap, wachten niet af maar nemen zelf initiatief om zaken aan te kaarten, in gang te zetten, kansen te zien en te benutten om waarde te creëren voor de klant en De Nieuwe Norm. Met als grote passie het bestaande vastgoed.

Door slim en efficiënt te ontwerpen, met de kennis van onze uitvoering, weten wij onze klanten aangenaam te verrassen. Wij onderscheiden ons door overbodige schakels in het traject te elimineren.

Onder het motto ‘het nieuwe vastgoed staat er al’ verwierven we een stevige positie op de transformatiemarkt. Geheel in lijn met ons motto is ons kantoor gevestigd in een voormalige loods van de Van Nellefabriek.