Open sollicitatie

De Nieuwe Norm timmert flink aan de weg. Dat betekent dat we regelmatig nieuwe medewerkers nodig hebben. Geen zin om af te wachten? Breng jezelf vast bij De Nieuwe Norm onder de aandacht via een open sollicitatiebrief. 

Misschien kunnen we je dan in de toekomst een veelzijdige baan aanbieden in een gemotiveerd en hecht team, met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat willen we van je weten? 

We lezen graag waarom we jou in de toekomst moeten benaderen voor een openstaande functie. Affiniteit met transformatieprojecten is zeker een pre bij De Nieuwe Norm. Voor alle functies zoeken we medewerkers met een flexibele, creatieve en op samenwerking gerichte werkhouding. Opleidingsniveau en ervaring zijn afhankelijk van de functie-eisen. Geef ook aan of je ervaring hebt met lean-management. Verder is het handig om in de brief te vermelden of je in het bezit bent van het rijbewijs B, een VCA-VOL- en een BHV-certificaat. Ook weten we graag of je bekend bent met Microsoft Office, Asta Power Project, Navision, IBIS-Trad, Solibri en BIM.

En nu? 

Stuur een email, inclusief je curriculum vitae, met een korte motivatie waarom we jou moeten kiezen voor deze functie naar: marloes.roodenrijs@denieuwenorm.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Marloes Roodenrijs via telefoonnummer 010 303 36 01.