Zelfstandig werkvoorbereider (40 uur)

Zelfstandig werkvoorbereider (40 uur)

Je werkt samen in het projectteam en verzorgt de projectvoorbereiding van een transformatie- / renovatieproject in uitvoering. Je komt met creatieve oplossingen voor de vaak complexe projecten. Gedurende het hele proces blijf je constant alert op verbeteringen en innovaties.

Als werkvoorbereider zorg je voor een goede planning en de aanvraag van offertes, samen met de projectleider, zodat alle materialen tijdig ingekocht  worden. Het controleren en verbeteren van de technische tekeningen van het project is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden.

Werkzaamheden zullen grotendeels plaats vinden op kantoor in Rotterdam maar de vrijheid wordt geboden om de projectlocatie regelmatig te bezoeken om in overleg te treden met de uitvoering, ketenpartners en/of leveranciers.

Wie zoeken wij?
Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond en minimaal HBO werk- en denkniveau. Als werkvoorbereider ben je organisatorisch sterk en daadkrachtig. Probleemoplossend en planmatig werken zijn jouw sterke punten. Natuurlijk ben je ook communicatief sterk in woord en geschrift en kan je goed samenwerken.

Wij zijn op zoek naar iemand met een scherp oog voor kwaliteit, planning en financiën. Je dient te beschikken over een passie voor bouwen en de drive en ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Ervaring met transformatieprojecten en/of nieuwbouw is een pre. Out of the box denken kost jou geen moeite. Je kunt goed omgaan met deadlines en neem je de verantwoordelijkheid om zelf het initiatief te nemen. 

Tot slot, je hebt een rijbewijs B en kennis van relevante software. 

Wat bieden we jou?
Naast het werken aan mooie projecten, bieden we jou volop ontwikkelingsmogelijkheden in een inspirerend team van collega’s met goede arbeidsvoorwaarden én een jaarlijks ski-uitje.

En nu?
Stuur een brief, inclusief je curriculum vitae, met een korte motivatie waarom we jou moeten kiezen voor deze functie naar: marloes.roodenrijs@denieuwenorm.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Marco Reidel via telefoonnummer 010 303 36 29.